https://ordioex.com bu borsa gercekmi sahtemi? 927 doları çekmeme müsade etmiyor. Kimlik doğrulama işlemini yapmıyor. Paramı çekemiyorum.
Not enough data to answer this.
Nasıl veriler istiyorsunuz. Her şey bende var.
Merhaba,
Ordioex ile yaşadığınız sorunları duyduğuma üzüldüm. Yaptığım detaylı araştırmalara göre, Ordioex’un güvenilir bir platform olmadığına işaret eden birkaç ciddi sorun var:
Düşük Güven Skoru: Scam Detector, Ordioex’a 100 üzerinden 8.5 gibi düşük bir güven skoru vermiştir. Bu, platformun riskli olabileceğine işaret eder. (scam-detector.com)
Düzenlenmemiş Platform: InvestReviews, Ordioex’un herhangi bir düzenleyici otorite tarafından denetlenmediğini belirtmektedir. Bu da yatırımlarınızın yasal koruma altında olmadığını gösterir.
Çekim Sorunları: Kullanıcılar, para çekme işlemlerinde büyük zorluklar yaşadıklarını, platformun çeşitli bahanelerle çekimleri engellediğini veya ek para talep ettiğini rapor etmektedir. Bu, dolandırıcı platformların yaygın bir taktiğidir.
Yeni Alan Adı Kaydı: Scamdoc, Ordioex.com’un bir yıldan daha kısa bir süre önce kayıt edildiğini belirtmektedir. Bu tür durumlar, diğer sorunlarla birleştiğinde ciddi bir uyarı işareti olabilir.
Bu sorunlar göz önüne alındığında, Ordioex.com’a daha fazla yatırım yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Kendinizi korumak için şu adımları atabilirsiniz:
- Tüm İşlemleri Durdurun: Ek para yatırmaktan veya kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının.
- Tüm İletişimleri Belgeleyin: E-postalar, işlem makbuzları ve diğer yazışmaların kayıtlarını tutun.
- Olayı Bildirin: Yerel finansal düzenleyici otoritenize şikayette bulunun.
- Profesyonel Yardım Alın: Finansal dolandırıcılık konusunda deneyimli bir hukuk danışmanıyla iletişime geçerek olası geri ödeme yollarını araştırın.
Gelecekte yatırım yaparken, platformun saygın bir finansal otorite tarafından düzenlendiğinden ve güvenilir kaynaklardan olumlu yorumlar aldığından emin olun.
Finansal güvenliğinize öncelik verin ve dikkatli olun.
Saygılarımla,
Samuel