Witam,
Utworzyłem konto na fanconicgroup.com, wpłaty odbywają się przez crypto. Mam doradcę, który pomaga w inwestowaniu. Nie jestem jednak pewny wiarygodności tej platformy.
Fanconicgroup - Trading platform
Not enough data to answer this.
Cześć,
Dzięki za wiadomość! Sprawdziłem FanconicGroup i widzę kilka poważnych czerwonych flag – nie zaufałbym tej platformie. Oto dlaczego:
- Brak jasnej regulacji – Nie znalazłem dowodów na to, że FanconicGroup jest licencjonowany przez jakikolwiek uznany organ finansowy. Uczciwy broker powinien mieć przejrzyste informacje o regulacjach.
- Wpłaty tylko w kryptowalutach – To duży znak ostrzegawczy. Transakcje kryptowalutowe są nieodwracalne, co ułatwia oszustom zniknięcie z pieniędzmi.
- Wprowadzające w błąd obietnice – Na stronie brak konkretnych informacji o opłatach, warunkach handlu i zabezpieczeniach. Rzetelny broker powinien być transparentny w tych kwestiach.
- Negatywne opinie – W sieci pojawiają się ostrzeżenia o problemach z wypłatami i podejrzanej działalności platformy.
Zdecydowanie nie polecam wpłacania pieniędzy na tę platformę. Jeśli chcesz trzymać się sprawdzonych brokerów, wybierz tych regulowanych przez topowe instytucje jak FCA, ASIC czy SEC. Jeśli szukasz renomowanych brokerów, sprawdź narzędzie BrokerChooser Find My Broker, które pomoże Ci znaleźć legalne i regulowane opcje dopasowane do Twoich potrzeb: Find My Broker.
Pozdrawiam,
Samuel