Dolandırıldım Acil yardıma ihtiyacım var

Dolandırıldım Acil yardıma ihtiyacım var

Merhaba,

Böyle bir durumla karşılaştığınız için üzgünüm. Öncelikle, lütfen onlara **kesinlikle daha fazla para göndermeyin.**Dolandırıcı brokerler genellikle para çekme ücreti veya vergi bahanesiyle ödeme talep ederler, ancak bu ödemeleri yapmak paranızı geri almanızı sağlamaz; aksine, daha fazla kayba yol açar.

Maalesef, dolandırıcı brokerlerden para geri almak **son derece karmaşık bir süreçtir ve başarı şansı oldukça düşüktür.**Ancak, aşağıdaki makalede paranızı geri almak için deneyebileceğiniz birkaç yöntemi topladık:
https://brokerchooser.com/forex/regulation/scams#how-to-recover-your-funds-when-scammed.

Öncelikle, dolandırıcılığı yetkili makamlara bildirmenizi öneririm. Bu, ülkenizde forex şirketlerini denetleyen finansal düzenleyici kuruluştur.

Ayrıca, olabildiğince fazla kanıt toplamanız çok önemli. Kanıtlar şu belgeleri içermelidir:

• Hesaba yapılan para yatırma işlemlerinin ve para çekme taleplerinin ekran görüntüleri.
  • Müşteri desteğiyle yapılan yazışmaların ekran görüntüleri.
  • Broker müşteri desteğiyle yapılan görüşmelerin kayıtları.
  • Paranın belirtilen süre içinde hesabınıza yatırılmadığını kanıtlayan hesap özetleri.

Son olarak, paranızı geri almanıza yardımcı olacağını iddia eden şirketlere dikkatli yaklaşın. Ne yazık ki, varlık kurtarma hizmeti sunduğunu söyleyen birçok dolandırıcı şirket de bulunmaktadır.

Herhangi bir sorunuz olursa bana yazabilirsiniz.

Saygılarımla,
Andris